Over ons
Jarenlange ervaring in grote keukens terug gebracht tot de keinste keuken denkbaar….
Al jaren eigenaar van een groot en mega druk lunch restaurant, veel vaste gasten en een enorm personeelsbestand, maar nooit ergens tijd voor. Zo zag het leven er jarenlang uit en toen, Corona…. Ineens geen gasten meer, het personeel zat thuis en er was plotseling overal tijd voor. Vooral voor reflexie. Wat doe ik en vind ik dat eigenlijk nog wel leuk? Het antwoord was een schoorvoetend ja. Werken met eten, heel leuk! Eten bereiden voor gezellige mensen, fantastisch! Maar de stress van een grote zaak en nooit tijd hebben voor ontwikkeling? Nee dat is niet meer de droombaan. Wat dan wel? Daar hoefde niet lang over nagedacht te worden; een foodtruck!
Met een foodtruck sta je altijd op het feestje. En feestjes zijn heeeeel leuk!
Dus op zoek naar een truck. Een piepkleine caravan werd eigenhandig geschilderd, behangen en aangepast om dienst te gaan doen als foodtruck. Maar nu? Wat ga je doen? Tja alles eigenlijk! De ene dag een veganistisch evenement voor een groepje van 40 man in een intieme setting in de tuin bij de jarige, de volgende keer weer een hamburger avond op een basisschool, en even later een dessert concept op een prachtig wijn evenement. Dus ja, eigenlijk gewoon alles.
Flexibel zijn is iets wat je in de horeca wel leert en deze ervaring neem ik dan ook mee in mijn nieuwe leven als foodtruck juf 🙂